Bank Norwegian luottokortti

Hae Bank Norwegian luottokortti jopa 45 päivän korottomalla maksuajalla ja 15 000 € luottorajalla.

Hae Bank Norwegian luottokorttia
Luottoraja Vuosimaksu Todellinen vuosikorko
21,34 %
Mobiilimaksu Koroton maksuaika Ikäraja
, , ,
Korttityyppi Luottoyhtiö Vakuutukset
Esim. maksulykkäyksen yhteydessä korko 19,50 % (sis. viitekoron 1.1.2024) ja tod. vuosikorko 21,34 % 1500 € luotolle. Takaisinmaksu 12 erässä (139 €) kuukauden välein. Kulujen osuus on 163 €, yhteensä 1663 €. Sopimus on voimassa toistaiseksi.
Korotonta maksuaikaa jopa 45 päivää

Korotonta maksuaikaa jopa 45 päivää

Luottoraja jopa 15 000 euroa

Luottoraja jopa 15 000 euroa

Korotonta maksuaikaa jopa 45 päivää

Valitse cashback tai CashPoint-pisteet

Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegianin luottokortti tarjoaa joustavan rahoitusvaihtoehdon kuluttajille, jotka arvostavat helppoutta ja taloudellista tehokkuutta. Kortin avulla on mahdollista nauttia korottomasta maksuajasta jopa 45 päivää, mikä antaa käyttäjälle liikkumavaraa talouden hallinnassa. Lisäksi asiakkaat voivat hyötyä luottorajasta, joka voi nousta jopa 15 000 euroon saakka, mahdollistaen suuremmatkin hankinnat ilman välitöntä maksupainetta.

Kortin monipuoliset lisäedut tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden valita itselleen sopivimmat palkkiot. Asiakas voi valita joko cashback-systeemin, joka palauttaa osan rahasta kortilla maksetuista ostoksista, tai CashPoint-pisteet, jotka kerryttävät rahaa tulevia matkoja varten Norwegianin oman valuutan muodossa. Luottokortin käyttö tuo mukanaan myös tietyn turvallisuustason; kortti on suojattu mahdollisia huijausyrityksiä vastaan, ja pankki tarjoaa tukea tapauksissa, joissa ostetut tuotteet ovat virheellisiä tai asiakas kohtaa ongelmia palvelun kanssa.

Luottokortin kustannusrakenne on suunniteltu läpinäkyväksi. Esimerkiksi, jos käyttäjä päättää maksulykkäyksen, tiedossa on selkeä korkoprosentti ja vuosikorko. Tämänkaltaiset tiedot antavat asiakkaille valmiuden hallita henkilökohtaista talouttaan ilman arvaamattomia kustannuksia.

Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegianin tarjoama Visa-luottokortti on monipuolinen finanssipalvelu, joka tarjoaa laajat käyttömahdollisuudet sekä useita etuja. Kortilla on luottoraja jopa 15 000 euroa, ja se on varustettu modernilla mobiilimaksu-teknologialla, joka on yhteensopiva kuten Apple Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay sekä Google Pay -palveluiden kanssa.

Miellyttävänä ominaisuutena kortti tarjoaa korottoman maksuajan, joka on jopa 45 päivää. Tämä ominaisuus tarjoaa taloudellista joustavuutta ja auttaa käyttäjiä hallitsemaan kuukausittaisia menojaan ilman välittömiä korkoseuraamuksia ostoksista. Kortin hankkimisen ikäraja on asetettu 23 vuoden iässä, mikä mahdollistaa sen hankkimisen nuorille aikuisille.

Lisäarvoa käyttäjille tuovat sisältyvät vakuutukset, kuten matkavakuutus. Tämä kortti on oiva valinta matkustaessasi, sillä se tuo turvaa ja mielenrauhaa mahdollisiin odottamattomiin tilanteisiin.

Bank Norwegianin luottokortti on myös kustannustehokas: siinä ei ole vuosimaksua, ja todellinen vuosikorko pysyttelee 21,34 prosentissa. Maksulykkäykset käsitellään esimerkiksi 19,50 prosentin korolla, joka sisältää viitekoron 1.1.2024 mukaisesti. Maksuliikenne on sujuvaa, ja asiakkaat voivat suorittaa täsmällisen takaisinmaksun 12 erässä kuukausittain.

On tärkeää huomioida, että sopimus luottokortin käytöstä on voimassa toistaiseksi, ja se mahdollistaa joustavuuden käyttäjälle pitkällä aikavälillä.

Bank Norwegian luottokortin koroton maksuaika

Bank Norwegianin luottokortti tarjoaa korotonta maksuaikaa jopa 45 päivää. Tämä tarkoittaa, että kortinhaltija voi tehdä ostoksia kortilla ja hyödyntää maksuaikaa ilman että korkoja kertyy lainkaan tuon ajanjakson sisällä. Koroton maksuaika kattaa kaikenlaiset ostokset ja antaa joustoa taloudelliseen suunnitteluun.

Kortinhaltijan on tärkeää muistaa, että koroton maksuaika on voimassa vain, jos koko luoton määrä maksetaan takaisin tuon 45 päivän kuluessa. Jos saldoa jää maksamatta, korkoja aletaan periä voimassa olevan vuosikoron mukaisesti.

Käytännössä jos kortin käyttäjä valitsee maksaa ostoksensa esimerkiksi 12 erässä, muodostuu kuluja korkojen muodossa. Tällöin todellinen vuosikorko on 21,34 % ja luoton kokonaiskulu saattaa kasvaa.

Yhteenveto korottomasta maksuajasta:

 • Maksuaika: 45 päivää
 • Korko maksuajan puitteissa: 0 %
 • Todellinen vuosikorko maksulykkäyksen yhteydessä: 21,34 %

Koroton maksuaika on houkutteleva etu, kunhan korttia käytetään vastuullisesti ja maksut hoidetaan ajallaan.

Bank Norwegian luottokortin Cashback & pisteet

Bank Norwegian luottokortti tarjoaa käyttäjilleen etuja kuten cashbackin keräämisen ja CashPoint-pisteiden kertymisen. Cashback tarkoittaa, että kortin käyttäjälle palautetaan prosentuaalinen osuus hänen tekemistään ostoista. Cashback-etu kertyy suoraan kortinhaltijan hyväksi ja sitä voidaan hyödyntää luottokorttilaskun maksamiseen, mahdollistaen näin säästöjä.

Cashback – etuna rahan palautus:

 • Käytettäessä luottokorttia, cashback kertyy automaattisesti
 • Mahdollistaa kerätyn cashbackin käytön laskun maksuun

CashPoint-pisteet ovat Bank Norwegianin oma bonusjärjestelmä, jossa pisteitä kertyy muun muassa lentoyhtiö Norwegianin lentolippujen ostoista.

CashPoint-pisteet – lisäarvoa matkustamiseen:

 • 1 CashPoint-piste = 1 Norjan kruunu
 • Pisteitä voi käyttää Norwegianin lennoista maksettaessa

Luottokortti tukee moderneja mobiilimaksutapoja kuten Apple Pay ja Google Pay, tehden sen käytöstä helppoa ja joustavaa. Ikärajan ollessa 23 vuotta ja kortin tarjotessa korottoman maksuajan, se soveltuu erinomaisesti niille, jotka haluavat hyödyntää ostoksistaan kertyviä etuja mutta pitää kustannukset kurissa. Sopimus on voimassa toistaiseksi, mikä antaa joustavuutta pitkäaikaiseen käyttöön.

Bank Norwegian luottokortin vakuutukset

Bank Norwegianin luottokortti tarjoaa käyttäjilleen monia etuja, mutta yksi merkittävistä eduista on korttiin sisältyvä matkavakuutus. Tämä vakuutus on voimassa ehdolla, että matkan kulut on maksettu kokonaisuudessaan kyseisellä luottokortilla. Vakuutus tarjoaa taloudellista turvaa yllättävien tapahtumien varalta matkustaessa.

Vakuutuksen kattavuus:

 • Matkatavaravahingot: Korvausta tarjotaan kadonneiden tai vahingoittuneiden matkatavaroiden osalta.
 • Matkan peruuntuminen: Jos joudut peruuttamaan matkasi ennalta arvaamattomasta syystä, voit saada korvausta menetettyjen matkakulujen osalta.
 • Matkasairaudet ja -tapaturmat: Vakuutus kattaa tarpeelliset lääkärikulut, jos sairastut tai satutat itsesi matkan aikana.

Matkavakuutuksen lisäksi Bank Norwegianin luottokortti sisältää myös palveluita, jotka parantavat kortin turvallisuutta. Asiakkaat voivat saada taloudellista suojaa tietyissä huijaustilanteissa, mikäli heidän luottokorttitietojensa väärinkäyttö johtaa taloudelliseen menetykseen.

On tärkeää lukea vakuutusehdot huolellisesti, sillä ne sisältävät tietoa vakuutuksen voimassaolosta, rajoituksista sekä siitä, miten ja milloin korvausta on mahdollista saada. Matkavakuutuksen yksityiskohdat voivat vaihdella, ja ne kannattaa tarkistaa suoraan luottokortin tarjoajalta.

Bank Norwegian luottokortin vuosimaksu

Bank Norwegianin luottokortti tarjoaa käyttäjilleen taloudellista joustavuutta ilman vuosittaista maksua. Luottokorttia hakiessaan asiakkaat voivat hyötyä kortin tarjoamasta 0 € vuosimaksusta, mikä on yksi kortin keskeisistä eduista. Tämä tekee kortista kustannustehokkaan vaihtoehdon niille, jotka etsivät edullista luottokorttia pitkäaikaiseen käyttöön.

Luottorajan suuruus kortilla voi olla jopa 15 000 €, antaen tilaa suuremmillekin hankinnoille. Kortin myöntämä 45 päivän koroton maksuaika antaa lisää liikkumavaraa talouden hallintaan ilman lisäkuluja, kunhan summa maksetaan kyseisen ajan sisällä.

Maksuvaihtoehdot ovat myös monipuoliset, sisältäen yleiset mobiilimaksupalvelut kuten Apple Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay, sekä Google Pay, tehostaen kortin käytettävyyttä myös digitaalisissa ympäristöissä.

Korttiin sisältyy Visa-luottoyhtiön takaama luotettavuus sekä vakituisena etuna matkavakuutus, joka tuo mielenrauhaa matkustaessa. Kortin ikäraja on asetettu 23 vuoteen, rajaten kortinhaltijoiden piiriä vastuullisille käyttäjille.

Kuluttajan etuna on myös selkeä hinnoittelu, ilman piilotettuja kuluja. Kortin todellinen vuosikorko on määritetty 21,34 % tasolle. Tämä tieto on erityisen tärkeä arvioitaessa kokonaiskustannuksia, etenkin kun luotolle järjestetään maksulykkäystä.

Bank Norwegian luottokortin luottoraja

Bank Norwegianin luottokortti tarjoaa asiakkailleen jouston talouden hallintaan luottorajan kautta. Kortin luottoraja on jopa 15 000 euroa, mikä tekee siitä kilpailukykyisen vaihtoehdon kuluttajille, jotka arvostavat suurempaa pelivaraa rahoissaan.

Luottoraja Vuosimaksu Todellinen vuosikorko
15 000 € 0 € 21,34 %

Luottokortti soveltuu erinomaisesti monenlaisiin ostoksiin ja tarjoaa maksimaalisen luottorajan huomioiden hakijan maksukyvyn ja aiemman luottohistorian. Luottokortti mahdollistaa joustavat takaisinmaksuajat, ja esimerkki kertoo, että 1500 euron luoton takaisinmaksu voidaan jakaa 12 erään. Kuukausittaiset erät ovat 139 euroa, jolloin kokonaiskustannukset nousevat 1663 euroon, sisältäen kulut 163 euroa.

Kortin luotollisuus on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden tarpeita, sillä kyseessä on luottoyhtiö Visa yhteistyössä Bank Norwegian kanssa. Tämä antaa kortin käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää laajaa hyväksyntää maailmanlaajuisesti sekä mobiilimaksujärjestelmiä, kuten Apple Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay ja Google Pay, parantamaan asiakkaan maksukokemusta.

Lisäksi Bank Norwegian luottokortti sisältää matkavakuutuksen, lisäten turvaa matkustaessa. Kuluttajat pääsevät nauttimaan korottomasta maksuajasta, joka on enimmillään 45 päivää, mikä tarjoaa väljyyttä taloushallintaan ilman lisäkuluja kortin käytöstä. Kortin ikäraja on 23 vuotta, varmistaen, että palvelut ovat saatavilla vastuullisille aikuisille kuluttajille.

Bank Norwegian luottokortin ikäraja

Bank Norwegianin luottokortti tarjoaa käyttäjilleen useita etuja, kuten korottoman maksuajan ja mobiilimaksuvaihtoehdot. Hakijan tulee täyttää tietyt vaatimukset saadakseen kortin, joista yksi on ikäraja.

Ikävaatimus: Bank Norwegian asettaa luottokorttinsa hakijoille vähimmäisikärajaksi 23 vuotta. Tämä ikäraja on asetettu varmistamaan, että kortinhaltijalla on riittävät taloudelliset resurssit ja vastuullisuus luottokortin hallinnoimiseen.

Luottokortti on VISA-yhteensopiva, joka on laajalti hyväksytty ja sisältää hyödyllisiä vakuutuksia, kuten matkavakuutuksen. Kortin myötä tulee mahdollisuus hyödyntää monipuolisia mobiilimaksutapoja, kuten Apple Pay, Google Pay sekä Fitbit Pay ja Garmin Pay.

Kortin ominaisuudet pähkinänkuoressa:

 • Mobiilimaksu: Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay
 • Koroton maksuaika: Jopa 45 päivää
 • Korttityyppi: Fyysinen VISA luottokortti

Kun korttihaussa otetaan huomioon ikärajan lisäksi myös muut vaatimukset, voi hakija päästä nauttimaan Bank Norwegianin tarjoamista eduista asianmukaisen harkinnan jälkeen.

Bank Norwegian luottokortin todellinen vuosikorko

Bank Norwegianin luottokortilla asiakkaat saavat luotto-ominaisuuden heidän taloudellisen joustavuutensa lisäämiseksi. Kortti tarjoaa luottorajaksi enimmillään 15 000 euroa, ja se on käytettävissä korottomasti 45 päivän ajan. Tärkeä huomioitava seikka on tämän kortin tarjoama todellinen vuosikorko, joka on 21,34 %.

Kun asiakas hyödyntää tarjotun maksulykkäyksen, korko nousee 19,50 prosenttiin, mikä sisältää voimassaolevan viitekoron pvm. 1.1.2024. Esimerkiksi, jos asiakas ottaa 1500 euron suuruisen luoton, maksusuunnitelmassa kuukausierä muodostuu 139 euroksi, ja takaisinmaksun kokonaisaika on 12 kuukautta. Tässä tapauksessa luoton kustannuksiksi muodostuu 163 euroa, jolloin kokonaissumma nousee 1663 euroon.

Kortin edut kuten mobile payment -ominaisuudet Apple Payn, Fitbit Payn, Garmin Payn ja Google Payn muodossa sekä sisältyvä matkavakuutus tuovat lisäarvoa käyttäjälle. Asiakkaan tulee olla vähintään 23-vuotias, ja kortti on Visa, joka on laajasti hyväksytty maksuväline maailmanlaajuisesti.

Tämän luottokortin järjestelyt ovat voimassa toistaiseksi, mikä mahdollistaa asiakkaalle joustavuuden ja mukautuvuuden talouden hallinnassa.

Bank Norwegian luottokortin ja mobiilimaksaminen

Bank Norwegian tarjoaa VISA luottokortin, jonka avulla asiakkaat voivat nauttia modernin maksamisen mukavuuksista. Luottokortin ominaisuuksiin kuuluu mahdollisuus tehdä mobiilimaksuja, joka on kätevä vaihtoehto perinteiselle korttimaksamiselle. Asiakkaat voivat lisätä korttinsa mobiilimaksusovelluksiin, kuten Apple Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay ja Google Pay. Käyttäessään mobiilimaksamista luottokortin omistajat voivat jättää fyysisen lompakon kotiin ja suorittaa maksut nopeasti sekä turvallisesti.

Mobiilimaksupalvelu Ikäraja Koroton maksuaika
Apple Pay 23 vuotta 45 päivää
Fitbit Pay 23 vuotta 45 päivää
Garmin Pay 23 vuotta 45 päivää
Google Pay 23 vuotta 45 päivää

Luottokortilla on koroton maksuaika, joka tarjoaa joustavuutta talouden hallintaan. Kortilla ei myöskään ole vuosimaksua, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kuluttajille. Luottoraja on jopa 15 000 euroa, ja maksuaikakortilla asiakkaalle myönnetään koroton maksuaika maksimissaan 45 päivää, mikä antaa ylimääräistä liikkumavaraa talouden suunnitteluun.

Mobiilimaksutapahtumat ovat helppoja seurata mobiilisovelluksen kautta, joka antaa käyttäjille täyden kontrollin kortin käytöstä. Sovelluksen avulla on mahdollista tarkistaa tapahtumahistoriaa ja seurata kertyneitä CashPoint-pisteita, jotka ovat osa Bank Norwegianin asiakasohjelmaa.

Bank Norwegian luottokortin korttityyppi & luottoyhtiö

Bank Norwegianin luottokortti tarjoaa käyttäjilleen monipuoliset maksuvaihtoehdot. Kortti on tyyppiä Visa, mikä takaa laajan hyväksynnän kauppiaiden keskuudessa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Asiakkaat voivat nauttia korottomasta maksuajasta, joka ulottuu jopa 45 päivään.

Luottokortin hallinnointi on mahdollista modernilla tavalla mobiilimaksupalveluiden kautta, joihin kuuluu mm. Apple Pay, Google Pay, sekä Fitbit Pay ja Garmin Pay. Tämä tuo lisää mukavuutta ja joustavuutta päivittäisiin maksutapahtumiin.

Kortin ominaisuudet Kuvaus
Luottoraja Jopa 15 000€
Ikäraja Vähintään 23 vuotta
Vuosimaksu 0 €
Todellinen vuosikorko 21,34 %

Korttiin sisältyy matkavakuutus, mikä parantaa turvallisuutta ja tuo mielenrauhaa matkustettaessa. Tarjolla oleva matkavakuutus muodostaa olennaisen lisän kortin kokonaisarvoon kun asiakas voi tuntea olonsa turvattuksi matkustaessaan.

Liittyessään luottokortin käyttäjäksi asiakas allekirjoittaa palvelusopimuksen, joka on voimassa toistaiseksi. Maksaessaan ostoksia Bank Norwegianin luottokortilla, asiakas hyödyntää kortin antamaa joustavuutta ja turvallisuutta niin verkossa kuin kivijalkakaupoissa.

Bank Norwegian luottokortin hallinta & sovellus

Bank Norwegian luottokortti tarjoaa käyttäjilleen sovelluksen, joka tekee kortinhallinnasta helppoa ja kätevää. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat tarkkailla kortin tapahtumia ja tarkistaa kertyneiden CashPoint-pisteiden sekä cashback-saldon tilan. Kaikki käyttäjän laskut on mahdollista nähdä yhdessä paikassa, mikä helpottaa talouden hallintaa.

Sovelluksen kautta on myöskin mahdollista muuttaa luottorajan suuruutta, mikä antaa lisäkontrollia käyttäjälle heidän taloudellisen tilanteensa mukaan. Lisäksi, sovellus mahdollistaa rahansiirrot pankkitilille, joka on erityisen kätevä toiminto erilaisten laskujen maksuun. Tämä ominaisuus on erittäin hyödyllinen tilanteissa, joissa on riski saada maksumuistutus tai joutua perinnän kohteeksi.

Kortin turvallisuus on huippuluokkaa. Sovelluksen kautta korttitapahtumia monitoroidaan ympäri vuorokauden turvallisuusratkaisujen ja teknologioiden avulla. Tämä vähentää väärinkäytösten riskiä ja tuo mielenrauhaa kortin käyttäjille.

Luottokortin ominaisuudet lyhyesti:

 • Luottoraja: Jopa 15 000€
 • Vuosimaksu: 0€
 • Todellinen vuosikorko: 21,34%
 • Mobiilimaksu: Apple Pay, Google Pay, ja muut
 • Koroton maksuaika: 45 päivää
 • Ikäraja: Alkaen 23 vuotta
 • Vakuutukset: Matkavakuutus sisältyy

Näiden ominaisuuksien ansiosta Bank Norwegianin luottokortti tarjoaa monipuolisen ja käyttäjäystävällisen ratkaisun arjen raha-asioihin.